The Incredible, Edible Landbach. - I Bet He Drinks Landbach.

Bra ställe

Det finns så många härliga ställen att äta lunch på, att det ibland är lite svårt att veta vart man ska gå någonstans. Ja det är ju härligt att det finns många ställen att välja på och det gör ju att det blir kul att gå ut och äta för man kan hela tiden få något nytt att äta. 
Men sen kan det ju vara lite svårt ibland också att veta vart av alla ställen ska man gå till. Ja tycker att det är bra att kolla på nätet och se vad andra har varit och se vad dom tycker och tänker om ett visst ställe.
Sen kan man ju bara söka på " lunch kungsholmen " och så får man upp en massa bra förslag på vart man kan äta där.

Det finns många bra guider att kolla

Ja det finns verkligen mycket som man kan kolla och som man kan se vart man ska gå någonstans. Att kolla recensioner är också bra så att man kan se vilket betyg en viss restaurang har fått. Ja det är skönt att det finns andra som har kollat upp dom flesta ställen så att man vet vart man ska gå någonstans när det är ens egna tur att gå ut och käka .

Ja det är härligt att det finns så mycket att välja bland att det är lite svårt och ibland så skulle jag vilja äta på flera ställen på en och samma gång bara för att man har hört så mycket bra om så många ställen och att det är så mycket som man borde prova på.
Det får kanske bli som en liten hobby att kolla vad det är man ska äta och sen skriva en recension om stället, det vore ett härligt jobb att ha om inte annat. Så det är kanske något att jobba för.